Vil du være vores nye kollega?

Vi vækster og har brug for flere hænder

Siden 2008 er vi blevet fem gange så mange medarbejdere. Det har givet os titlen, Gazelle-virksomhed. Vi er i en god udvikling og har ofte brug for nye medarbejdere. Skal du være den næste? Send os en ansøgning – også selv om der ikke ligger et jobopslag, der passer på dig.

Søg uopfordret:

mail  info@romgummi.dk

download ansøgningsskema

40 år

gns. alder

+30

medarbejdere

1x

Gazelle virksomhed

+5

årlige arrangementer

Aktuelle jobs

Vil du arbejde hos Rom Gummi? Så tag et kig på vores jobopslag – og søg med det samme, hvis det er lige dig, vi mangler.

Der er p.t. ingen ledige jobs

Glade medarbejdere med gode ideer

Vi samler på dygtige medarbejdere, der har et godt humør, trives i en travl hverdag og ikke går i baglås, når tingene ikke er, som de plejer. Og vi sætter en ære i at skabe et uformelt miljø, hvor alle har mulighed for at bidrage med energi og gode ideer til glæde for os selv og vores kunder.

''Man får det ansvar man selv tager, og man bliver ofte taget med på råd omkring beslutninger i sin egen afdeling.''

Peder Nielsen, Teamkoordinator Fender afdelingen

''Fantastisk arbejdsplads, hvor selv en mandag kan blive en god dag, takket være gode kollegaer.''

Tobias Jensen, Specialist Offshore afdelingen

''Virksomheden er i en rivende udvikling. Det er meget spændende at være en del af, og så har vi generelt bare et rigtig godt arbejdsmiljø herude med nye udfordringer hver dag.''

Johnny Lyng, Værkfører 

Fleksible arbejdstider

Har du også et familie- og fritidsliv, der skal spille sammen med dit arbejde? Så kan du glæde dig til stor fleksibilitet. Dine behov kan skifte fra uge til uge – ligesom produktionen kan variere fra uge til uge.

En virksomhed i vækst

Vil du med på vores rejse? Vi er en vækstvirksomhed, der med begge ben plantet i den jyske muld, vokser os større og større. Her får du gode udviklingsmuligheder, og du bliver lyttet til, hvis du kommer med nye ideer. Du kan glæde dig til attraktive ansættelsesvilkår med gode personalegoder.

Saglige vestjyske kollegaer

Vi er Vestjyder af oprindelse. Og det er de fleste medarbejdere også. Dygtige og til at stole på. Så søger du sparring og et fagligt råd, er her masser at komme efter. Humor er her heldigvis også – vi er gode til at grine sammen.   

keyboard_arrow_up
Loading...